Smärtan

Igår var jag och min svärfar och handlade gipsskivor. Egentligen skulle C dit och jag skulle bara vara med och hålla morfar L sällskap när han besiktigade sitt släp, men vi var så snabba så mamma C hann aldrig till Bauhaus innan vi var klara.
Idag har jag dock infernaliskt ont mellan skulderbladen i ryggen. Har halvlegat i en fåtölj hela dagen på en värmedyna. Dubbla alvedon och smärtan är fortfarande enorm. Hade dessutom smärta i ländryggen hela natten så jag har knappt sovit något och då är man ju ännu känsligare sedan. C har lovat massage ikväll. Just nu bygger hon och morfar L tvättstugetak så vi kan få upp lampor där innan lille Beastie gör sin entré.
Nu är jag i alla fall i vecka 31, så det så. 9 veckor kvar :P. Du väger omkring 1,6 kilo (inte konstigt att det känns i ländryggen när man ligger ner haha), har öppnat ögonen och kan se skillnad på ljus och mörker, och vänder dig nu mot den som pratar. Du har även lagt dig till med en härlig revbensknäckarmove genom att stoppa in fötterna under mina revben. Då brukar jag massera lite på magen och så vänder du på dig <3.
Bästisarna har bokat tidigt ul. Förväntansfull tjej här!

Annons

Annons

Annons

Annons