Aj aj aj

Efter att ryggen varit ganska bra i 1,5 vecka vaknade jag igår natt av en hutlös smärtattack. Igår blev jag således helt handlingsförlamad och jobbet fick ta smällen.
När C:s klocka ringde vid 5-tiden hade jag redan legat vaken i 2 timmar och vridit och vänt på mig. Hon fixade snabbt en sådan där specialanordning i sängen som hon är så grym på, så att jag kunde sitta upp och ändå få avlastning. Där blev jag sedan sittande större delen av dagen, med några få avbrott för att kissa, äta och umgås med våra fyrfotade barn.
På kvällen var C supergullig och hjälpte mig ut till bilen. Sedan åkte vi, trots att hon varit förkyld i säkert 4 veckor nu, ner till havet i ösregnet och lät hundarna bada och leka av sig. Jag fick sitta kvar i bilen med strålkastarna igång och kolla på. De hade så kul våra små lurvisar. C är världens bästa mamma <3.
Efter det åkte vi till mataffären och köpte grillad kyckling som vi åt tillsammans med potatissallad och chips i sängen till Bonde söker fru. Nyttigt värre haha.
Jag fick sitta på massagedynan i tre omgångar, och därefter värmedyna i ett par timmar.
Sovit helkasst denna natten med, men smärtan är definitivt inte lika illa längre. Gick upp ihop med C imorse och körde två timmar värmebehandling med dynan. Idag kommer jag därmed, förhoppningsvis, kunna arbeta fram till klockan 12 i alla fall. Kunde nyss böja mig och plocka ur diskmaskinen till exempel, det hade aldrig gått igår.
Idag går jag för övrigt in i vecka 36. Ojojoj, nu är det bara fyra ynka veckor kvar till BF. Vad tiden går fort!
Klockan är förresten över 8 nu, så det är dags för mig att skriva lite nyheter. Sedan ska jag testa mikrofoner :D. Kul!

Annons

Annons

Annons

Annons