Reaktioner på dig, vår goa tjej

Hej Beastie,
Eftersom jag hållit i en lista där alla fått gissa kön, var det hemskt kul att ringa runt efter rutinultraljudet och dela med mig av huruvida de hade rätt eller ej. 
Alla blev såklart jätteglada, även ”förlorarna”, för vad det blev spelade ju egentligen ingen roll så länge du visade dig vara frisk! Men jag ska spalta ner några roliga reaktioner.
Min mamma lade exempelvis av ett stort glädjetjut (hon är tävlingsmänniska och hade gissat flicka haha) som jag aldrig hört från henne förut. Så man kan sammanfatta det med att hon blev jätteglad. Nu tjatar hon att vi måste komma ner och hälsa på så fort vi får lön. Hon har en massa kläder och annat som du ska få.
Och C:s syster M:s kommentar var: ååååh haha vad kul, men nu måste jag ju köpa massa godis till E annars kommer hon aldrig sluta tjata hahaha (för jag vann vadet hehe). Hon hörde sedan sin mamma skrika ”Jag ska bli mormor!!” Till sin man, och konstaterade att du kommer att få väldigt många mormor och morfar. Sedan lade hon till: ”vi har ju typ 6 föräldrar bara du och jag XD, och det blir även många mostrar”. Det har hon verkligen rätt i. Superglada mormor B skrev senare på FB: Blev så till mig så när jag skulle retas med Ö så säger jag att jag blir i alla fall mormor innan han blir farmor 😃” hahaha.
Syster C: som haft nedräkning inför RUL och meddelat oss varje dag hur långt det är kvar (hon ser väldigt mycket fram emot att få träffa dig, och älskar dig redan hehe) blev jätteglad och skickade en film på min systerdotter som dansade av glädje när hon fick veta att hon skulle få en tjej till kusin. När jag gör om detta till en bok till dig ska jag ta med en bild så du får se din kusins reaktion. C skev sedan ”Så gosigt 😃 så himla glad åh hon vinka till mig egentligen 😄” för du vinkar på ultraljudet haha.
Syster F: Meddelade att hon ska öva på att sitta barnvakt innan så hon kan göra ett grymt jobb haha. Och blev såklart jätteglad! Skrev att hon älskar dig redan och att hon tycker att det ser ut som att du gör fuck you på ultraljudsbilden, så du är redan cool med hahaha.
Pappa E: Superglad, och skrattade lite åt ultraljudsbilden eftersom fuck you-fingret även kan se ut som om du petar dig i näsan haha. Han sade: ”En liten kråkpetare minsann. Precis som sin morfar i unga år”, och meddelade samtidigt att vi ej får komma ner över jul i år för det kan bli stressigt så nära födseln och vi får inte riskera något som Beastie kan ta skada av. Vi fick ok på att komma ner och hälsa på i november dock hahaha. Tuffa order från orolig morfar.
Mamma C: Kallar dig för gulle och vill helst även bestämma ditt namn fastän vi redan gjort det haha. Hon lyssnar inte på det örat. Hon ska sätta ihop en namnlista som vi ska få hahaha. Det märks att hon ser fram emot dig för hon har börjat dela en massa bebisvideor på sin Facebook, och morfar L har lovat att bygga en sandlåda till dig.
Bästis D: Bestämde direkt att han kommer att kalla dig för Lilla My hahaha.
Systerdotter J: Blev så glad att hon berättade för alla på jobbet. Lustigt att ni blir kusiner, hon kommer nog mer att kännas som en moster för dig. Hon tycker att det ska bli jättespännande att få träffa dig.
Systerdotter N: Förkunnade stolt att hon är som en spådam eftersom hon gissade rätt. Hon ser jättemycket fram emot dig, och vill sitta barnvakt massor och ta med dig på bio.
Danne: Kallar dig för fraggeln och har lovat att han ska lära dig hur man dricker öl (känns tryggt, han dricker mest rödvin men är hårdrockare så han har bra koll på all slags alkohol hahaha). Hans fru E blev överväldigad och avkrävde första tjing på barnvakt. 
  
Vissa var på jobbet, så C facebookade dem. Fyller på när jag varit inne och sett allas svar.

Annons

Annons

Annons

Annons