Dåliga järnvärden suger

Det här med dåliga järnvärden är inte så kul. Hade i och för sig 118, inte jättedåligt, men den nya barnmorskan ville ju ändå sätta in 1 st Niferex per dag. I början försökte jag undvika det och dricka blutsaft, men efter ett tag blev jag väldigt trött så jag fick helt enkelt börja äta de där tabletterna och hoppas att de skulle hjälpa.
Nu har jag ätit dem dagligen i ungefär en vecka. Magen är hååååååååååååååård. Fy fan säger jag bara. Sicken skräck. Druckit massor av vatten, kissar hela tiden, äter just nu äckliga torkade plommon, men inget hjälper…
Bad C köpa fröknäcke. Sade uttryckligen över telefon, köp frööööknäcke, inte knäckebröd. Om det inte finns, köp majsmjöl och rapsolja så kan jag baka själv. Sms:ade också för säkerhets skull. Men lyssnade hon? Nej…
Så nu står jag här, med knäckebröd med små frön på. För inte fasen köpte hon fröknäcke. Nej hon köpte knäckebröd. Som jag sade att hon inte skulle göra. Med linfrön. Som är giftigt. Och det finns inga pengar till rapsolja och majsmjöl förrän imorgon eftersom vi köpte snask för alla pengar i helgen, men imorgon måste hon låna mitt kort för att hon får inte lön förrän på fredag så jag får fan inget fröknäcke då heller. Och min mage är väl säkert fortsatt i fucking uppror.

Fröknäcke
Fröknäcke

Jag frågade förresten varför hon ändå köpt knäckebröd. Svaret: Det såg ut som fröknäcke. NEJ, de ser inte ut som det, de ser ut som knäckebröd med frön på. Ser en hamburgare med frön ut som ett fröknäcke, eller en smörgås med frön på – är det också ett fröknäcke? Nej. Så varför skulle då en hård smörgås med lite frön på vara det?
Så jag är glad… inte… Sitter och får kväljningar över mina äckliga katrinplommon, och känner för att gråta. Idag är det en jobbig dag att vara gravid, hormonell och ha ont i magen.
Tack för försöket.
Hej då

Annons

Annons

Annons

Annons