Det blir en liten flicka 😍

Igår var vi på rutinultraljudet. Vi förklarade för ultraljudsbarnmorskan att vi gärna ville veta kön om det gick, men inte förrän vi visste att bebisen är helt frisk.
Hon råkade dock försäga sig lite i mitten av undersökningen haha, och C som inte är blyg började ropa: hon sade flicka, jag hörde flicka, visst sade du flicka, ååååh vad kul, är det en flicka? Osv hahaha. Barnmorskan blev däremot blyg haha, och sade någon form av gurgel istället för ja eller nej hahahaha.
  
Undersökningen fortsatte och allt såg bra ut förutom att hon saknade ett kärl i naveln. Vi måste därför göra ett tillväxtultraljud i vecka 32 för att se så att hon får i sig tillräckligt med näring. Men det skulle vi behövt göra ändå eftersom jag saknar sköldkörtel.
Och visst var det en liten flicka. I slutet visade barnmorskan tydligt hur det såg ut och varför det inte var några tveksamheter alls.
Vi ska alltså få en liten dotter ❤️❤️❤️❤️
Hon vägde 212 gram. Jag vägde lite mer än henne med mina 57,1 kilo haha. Och datumet för förlossning står fast vid 6 januari precis som tidigare, hon växer alltså precis som hon ska.
Nu till en betydligt mindre viktig sak, men ändå mycket viktig på andra sätt. Jag vann könsvadslagningen över C och M! Så jag ska få 2 kilo S-märkesgodisar av valfri sort som jag och Beastie ska få sätta i oss under graviditeten. Hurra!! Beastie jublar också i magen, hon sparkade precis hehe.

Annons

Annons

Jag är idag i vecka 20 (19+2)

Annons

Annons