Förlossningsbrev utskrivet

Exakt i detta nu sitter jag och försöker skriva ut förlossningsbrevet. Jag ska lägga det i BB-väskan tänkte jag, så jag inte glömmer det eller skrivaren typ krånglar mitt i allt när vi ska åka in.
Yes nu skrivs det ut :D. Skriver nog ut ett till så att jag kan spara det ena i knoddens lilla bok om sig själv som vi ska sätta ihop.
Idag ringde min läkare på specialist-MVC. Imorgon är det dags för ny provtagning av sköldkörtelvärden, kalcium et cetera. Jag ska även få genomgå en liten gynundersökning och lämna in prov för eventuell urinvägsinfektion.
Tyvärr kunde det inte vänta tills på onsdag, då C hade kunnat köra mig in, eftersom jag då inte skulle ha hunnit få provsvaren för julafton. Men jag får göra det bästa med tjocke magen, värkar och allt som försvårar bilresandet.
Nu är det fasen inte långt kvar. Jag lyssnar på poddar om förlossningar och badar vareviga dag. Idag har jag hört Tilde Fröling berätta om sina förlossningsupplevelser, och jag försökte även mig på konststycket att raka benen – men nådde bara att raka insidan… C fick hjälpa mig avsluta :P.
Denna veckan är det fullproppad agenda, men inte med jobb så som det brukar vara.
Tisdag: Specialist-mvc
Onsdag: Gravkoll på vanliga mvc
Torsdag: Julafton
Fredag: Besök från C:s familj
 
16 dagar kvar. Massor av kul och god mat att se fram emot däremellan. Hipp hurra, nu går det undan!

Annons

Annons

Annons

Annons