Gravid vecka 40

Ojojoj, nu är det nära. Som vi längtar. Igår fick vi dock en scare när hon inte rört sig alls mellan 11-18. Jag ringde förlossningen som bad mig äta glass och ringa tillbaka om en halvtimme. När jag ringde tillbaka och sade att jag känt henne lite i början men sedan inte mer så bad de mig komma in.
Väl inne fick vi träffa ett team med goa barnmorskor och läkare. Först genomfördes en CTG (tror jag det hette) där de mätte hennes hjärta under 50 minuter och något som hette Toco. Allt såg bra ut, men vi fick inte åka hem förrän läkaren gjort ett ultraljud. Som till vår stora glädje också såg bra ut. Läkaren meddelade att knodden är fullbakad och ligger med huvudet neråt. Hon är inte fixerad ännu, men vissa fixeras inte förrän under förlossningen tydligen. Hon sade även att vi inte behövde oroa oss för födsel 2015. Hon trodde på början av 2016 som planerat :D.
Vi kom hem sent och knodden ville såklart vara pigg och ha roligt då så det blev noll sömn för mig inatt. Hon har rullat och sparkat och haft festligheter för sig. Men jösses vad mycket bättre det känns än att inte känna henne alls ❤️.
Jag har även pratat med alla nattringare igen och förklarat att det är helst före 10, men absolut inte efter 12 som gäller. Känns bra. Alla förstod, hoppas jag.
Vad mer, jo idag är det vecka 40 som gäller. Upploppet. Damen är färdigbakad och förhoppningsvis snart redo att visa upp sig för världen. Kom kom lille älsklingen. Längtan är så stor!

Annons

Annons

Annons

Annons