Gravidkoll och ny bh

Igår var jag och C inne på gravidkoll. De tog mitt symfysmått eller vad det hette, och lyssnade på minis hjärtslag. Hon sparkade och snurrade lite som vanligt när det trycktes på magen :P.
Mitt järnvärde hade sjunkit lite, antagligen för att jag slarvar med de där tabletterna. Jag förklarade att det är svårt att få ihop dagen när jag inte får ta dem med vare sig Levaxin eller Kalcidon (måste gå minst fyra timmar) och inte heller med mat – och jag inte får ta Levaxin och Kalcidon ihop. Hon sade att jag bara får missa någon gång ibland, men måste försöka komma ihåg dem lite bättre i alla fall och att det finns andra alternativ men dessa måste man ta fler av. Så vi får se. C lovade att laga mer järnrik mat till mig också.
Mitt blodsocker var däremot bra, strax över 6, och min vikt låg på 61,1 kilo vilket är en uppgång på ungefär 2 kilo på en månad. Betydligt bättre än tidigare med andra ord.
Älsklingens lilla hjärta slog med mellan 150-153 slag per minut, vilket också var normalt och bra. Vi hörde henne även hicka därinne. Det lät supergulligt!
Efter besöket gick vi för att fika med C:s syrra, och jag fick äntligen köpt en ny bh. Har vuxit ur alla därhemma, plus sporttoppen jag köpte för bara några veckor sedan.
Det var tur vi gick till Twilfit istället för att jag köpte den där jag hittade på nätet. Den på nätet gick upp till storlek E. Jag som brukar ha D tänkte att det nog var bra. Men när de mätte upp vad jag skulle ha nu så hade jag I hahaha, cheezus! Jag visste inte ens det fanns så stora bröst hahaha. Så nu har jag en ny bh, som sitter såååå skönt. Den var svindyr men helt klart värd sitt pris. Skulle till och med kunna sova i den.
Hon trodde dock inte att den skulle passa hela graviditeten ut. Men den fanns även i J ifall den skulle börja kännas trång. Så jag börjar med en enda i I, och så får vi se var det barkar om några veckor. Känns skumt att bara ha en enda bh :S.
Puss o kraaam

Annons

Annons

Annons

Annons