Hårig gravid mage

Som sagt, min gravida mage är hårig. Hela nedre delen, under naveln, är täckt av små vita hår – kanske är fjunig mage ett bättre ord. Vad har hänt? Jag har ingen aning… Kan det vara hormonomställningen?

Hårig mage
Hårig gravid mage – tyvärr syns det inte så bra på bilden.

Jag har även ett långt svart hår precis vid naveln. Det tänker jag noppa bort idag för det ser äckligt ut.
Hoppas att alla dessa små fjun försvinner efter förlossningen. Jag hade mycket hår redan innan, vill ju inte gå runt och se ut som en Bonobo resten av livet.
Imorgon är det RUL! Idag är det dock inte bara weeeeey, det är också många hujeda mig som dyker upp i skallen. Tänk om bebisen är sjuk? Tänk om den saknar något organ? Tänk om ultraljudsbarnmorskan är värdelös och inte undersöker den ordentligt osv.
Vi har bestämt att vi, före ultraljudet, ska prata kort med ultraljudsbarnmorskan. Först ska vi säga att vi vill ha en DVD av undersökningen, förutsatt att allt ser bra ut.
Sedan ska vi säga att vi vill vänta med att få höra könet, förutsatt att det är möjligt att se det, tills efter undersökningen är klar och vi vet om allt såg bra ut. Tror inte jag vill veta kön om de skulle upptäcka exempelvis Trisomi eller annan allvarlig sjukdom. För mig blir köns-delen ännu ett steg mot att knyta band med Beastie, och om de säger att Beastie är jättesjuk och inte kommer att överleva så kommer jag vara tillräckligt ledsen ändå.
Så ser morgondagens plan ut.
Idag ska jag ringa och kolla om man kanske måste säga till om DVD:n redan idag!

Annons

Annons

Idag är jag vecka 20 (19+0)

Kram

Annons

Annons