Hej mammornas lille skrutt,

Snart är det jul. Då är det bara ungefär 1,5 vecka kvar tills du är beräknad att födas. Undrar om du kommer att passa tiden lika bra som din kusin. Hon kom ut lagom tills alla slutade jobbet exakt på beräknad dag, hemskt behändigt haha.
Vi körde ner till Sveriges framsida i full galopp för att hinna fram i tid. Men vi missade henne med en minut. Precis när vi tittade in på sjukhuset hade din moster rullats iväg för att sys, och vi fick vänta på utsidan med mormor och familjen, och din kusins farmor med familj. Efter en halvtimme kom den lille godknoppen ut och var liten och gullig till tusen! Minns det som om det var igår.
Snart är det din tur att göra entré. Klockan ställs om och du är plötsligt 0 år och 0 dagar. Fast egentligen är du just nu 34 veckor och 5 dagar. Men det räknas ju bort när du fötts hehe.
Vi ser så mycket fram emot din födelsedag. Jag räknar ner tiden lite extra ofta eftersom du älskar att ligga och sparka på mina inre organ och revben tills det känns som att jag ska svimma haha.
Din andra mamma är rolig, för varje gång jag säger hur kort tid det är kvar tills du kommer får hon grov panik och kan inte prata. Sedan mumlar hon saker som att hon måste få klart det och det och det. Hon vill att det ska vara fint när du kommer så att vi kan koncentrera oss helt och fullt på dig. Du ska få lära känna alla dina fyrbenta syskon, träffa dina släktingar – och mysa och gosa med dina mammor förstås.
Mormor E har köpt massor av julklappar till dig. Både snutte och kläder så att du har det allra bästa när du tittar ut och vi ska stoltsera runt med dig på sjukhuset <3.
Bästisarna är förresten 11+1 idag. Inte långt kvar med andra ord tills vi får veta om deras lilla underverk, och din framtida kompis, är en flicka eller pojke. Spännande!
Puss mamma

Annons

Annons

Annons

Annons