Ingen bebis ännu

Idag är vår dotter 9 månader och 1 dag i magår. Det blev med andra ord ingen födsel igår (kanske var tur för vi var på Ikea hehe), och det har hittills varit lugn och ro även idag.
Jag kan inte sova i sängen längre på grund av ryggen, så de senaste två nätterna har jag sovit på stora kuddar i soffan. Det har gett ganska bra resultat på min energinivå. Men det vore ju trist om det skulle behöva pågå länge, hon får gärna komma snart så hela familjen kan sova ihop igen :P.
Om inget hänt före onsdag ska vi ringa till MVC och får då en tid redan på torsdagen för ett ultraljud. De vill se så att allt ser bra ut. Sedan är det väl max en vecka till vi behöver vänta. Därefter är det igångsättning som står på schemat. Men det vore ju skönt att slippa det. Jag vill ha en så naturlig födsel som möjligt, det känns som att det är bäst för knodden.
Vi har plöjt igenom en hel rad serier under ledigheten – eftersom jag inte orkar göra så mycket mer de dagar då jag inte fått sova. The Strain var rätt bra för att vara en läskig serie (HBO), Jane the Virgin är också helt ok (Netflix), dessutom fick jag äntligen chans att se klart sista säsongen av Grey's Anatomy (Viaplay). I ett svagt ögonblick såg vi även senaste säsongen av Hollywoodfruar haha.
Bilen är förberedd med babyskydd och filt. BB-väskan står packad i tvättstugan, och knoddens väska hänger redo på en krok i hennes rum. Nu väntar vi bara på babyn också.
Ska slänga i mig en sallad och se ett avsnitt av The Fosters för att fördriva tiden. Tjipp!

Annons

Annons

Annons

Annons