Jag har fått skägg…

Min syster sade någon gång i början av graviditeten att man brukar säga att det nog blir en flicka om den tar mammans vackra utseende, eller något sådant. Det lät bättre när hon sade det.
Jag har väl kanske inte tänkt så mycket mer på det där, eftersom jag kräktes mig igenom hela den där finniga perioden i början.
Men det som började med en hårig mage har nu blivit en skäggig haka. Inte svartskäggig som någon pirat, mer ludet och fjunigt. C har en bild på det som jag ska be henne skicka över så jag kan lägga upp den här.
Jag har tänkt skriva det här inlägget i flera dagar. Men jag blir så skämmig över skägget hahaha, så jag har låtit bli. Nu ska det dock ut: man blir fasen hårig av att vara gravid.
Det är ju helt knäppt!
Min syster trodde att det var på grund av alla hormoner, hon har säkert rätt. Men det är ju jättepinsamt.
Fyra hår under hakan är tydligen långa. C har lovat att noppa dem.
Jag hoppas verkligen håret försvinner igen efter graviditeten.
Hujeda mig, hej
Ps Jag pratade med pappa om de där saknade kläderna som farmor sydde åt mig när hon var liten. Det visade sig att han längst in i sitt nybyggda garage har en låda med lite grejer i som är mina, där de eventuellt kan ligga. Bland annat ligger det en underlig hatt där sade han. Hoppas den tvådelade rosa dressen finns där, den är så söt. Ds

Annons

Annons

Annons

Annons