Juligt

I torsdags var det alltså julafton. Inte i min hemstad så som vi brukar, jag är lite för gravid för att orka åka ner, utan i vårt nybyggda hus :D. Vi stod alltså för värdskapet. Eller snarare C för jag är inte mycket till hjälp nu alls.
C:s syster T var här med familj och deras föräldrar, och vi hade det supermysigt. Massor av julklappar, roliga frågesporter och trevligt sällskap gjorde kvällen. Både C och hennes mamma hade såklart lagat svingod mat. Jag har ätit den i tre dagar nu och är fortfarande inte trött på den.
Igår var C:s pappa här med familj. Hans frus mamma är 80 år och största hundälskaren på jorden. Fasen vad jag gillar henne. Ingen av oss är släkt med henne och vi har bara träffat henne två gånger, men det känns som en soul mate. Nästa gång vi åker till Göteborg ska vi hälsa på henne ❤️.
Igår började även min mage ställa om sig tror jag. Varit på toa ett flertal gånger sedan dess. Diskuterade saken med min syster. Hennes minnesanteckningar visar att hennes började 11 dagar innan. Så jag skriver detta som en kryptisk minnesanteckning till mig själv.
Idag har bästisarna varit här och ätit god mat och öppnat julklappar. M hade sytt massor av fina kläder till vår dotter, plus ett babynest som genast åkte ner i BB-väskan. Underbara människor. Nu har de bara tre veckor kvar till sitt RUL. Det ska bli sååååå spännande!
Just nu sitter C och kör hem dem och jag ska försöka vila lite. Fick skitbra nattsömn inatt, första gången på länge. Skulle nog fått det igår natt med om inte C väckt mig två gånger för hon typ drömde haha. Men inatt sov jag faktiskt först till 5 och sedan till 11. Rekord sedan sömnbesvären startade!
Men idag är jag ändå tröttare än tröttast så nu ska jag vila lite och tänka på vildingen i magen ❤️

Annons

Annons

Annons

Annons