Min farmor

Jag har försökt ringa min farmor för att berätta om graviditeten men hon är ständigt på resande fot, nu senast i Prag. Men idag fick jag fatt på henne. Min farbror var där på besök så jag ville inte störa dem, men kunde inte låta bli att berätta ändå eftersom man aldrig vet när hon är hemma igen 😋.
Hon skrattade och blev jätteglad när jag sade att hon skulle bli gammelfarmor, och sade sedan att hon har full koll för hon har vetat länge.
Tydligen blev hon orolig när hon ringde mig när jag kräktes hela tiden, och ringde då pappa och sade att jag var sjuk och att han måste kolla till mig. Eftersom hon inte gav sig var pappa till slut tvungen att säga att jag inte alls var sjuk haha, han kan ju inte åka 50 mil bara för att hålla en hemlighet han säkert ändå höll på att spricka av att inte få berätta. Sedan har hon ringt honom varje vecka och frågat hur det går ❤️.
Men hon visste däremot inte att det är en liten flicka, för det hade pappa inte hunnit skvallra om ännu. Så jag berättade att jag har lagt fram alla kläder som hon sydde åt mig när jag var liten och som pappa har sparat. De ligger nu i Beasties garderob. Tyvärr saknas en hel del och jag tror inte pappa vet var de kläderna finns idag. Men den fräcka ”manteln” från Ryssland med muffen till är i alla fall i säkert förvar i garderoben nu. Samt den där rosa klänningen farmor sydde till mig.

Garderob barnrum
Garderoben 🙂

Jag hittade även en massa gamla barnböcker, till exempel den om Ludde Lump. Hoppas Petter och hans fyra getter finns där med. Det är dock ingen idé att gå igenom dem innan vi har fått upp en bokhylla i vardagsrummet.
Mamma berättade förresten lite fakta om mig som jag tänkte skriva upp så jag minns dem. Jag föddes tre dagar för tidigt, och vägde cirka 2 800 gram. Ska bli kul att jämföra. Hoppas bara inte Beastie kommer allt för tidigt, för då blir det sen födelsedag på året och dessutom den tid då många är upptagna.
Ciao

Annons

Annons

Annons

Annons