Näst sista gravidkollen

I alla fall om vi följer schemat :P. Vi gav vår grymma barnmorska en chokladig julklapp, och gjorde en sammanfattning av graviditeten. 
De sedvanliga proverna togs såklart med. Jag väger nu 70 kilo, har alltså gått upp 16 kilo och det känner jag mig helt okej med. Blodvärdet låg på 5,något och blodtrycket 120/80. Knoddens hjärtslag lät fina och pumpade med 140 slag/minut. Helt perfekt med andra ord.
Efteråt åkte vi till gallerian men eftersom jag knappt kan gå 100 meter utan att antingen få förvärkar, ont i fogarna eller bli kissnödig hittade jag bara en av de fem sista julklapparna. Men C hittade massor av nya kläder till sig själv så hon var supernöjd. Vi åt en god lunch och sedan var hon gullig och körde hem mig så jag kunde sova medan hon åkte och handlade den sista maten och lät fyrfotingarna bada.
Jag sov tills det blev kväll haha. Sedan har jag badat och vilat lite till. C gör fint inför imorgon. Hon är en sådan klippa, min stjärna. Tänk vilken tur jag har som blev hittad av henne ❤️.
Imorgon är det julafton. C har lagt ett morgonpaket i min julstrumpa, iih! Vid lunch kommer alla gäster. Hoppas att jag är lite piggare då så jag kan hjälpa till.
14 dagar kvar tills beräknad födsel. Imorgon går jag in i vecka 39!

Annons

Annons

Annons

Annons