Nytt tillväxtultraljud och gravidkoll

I fredags var vi på vår vanliga MVC:s tillväxtultraljud och fick se skrutten i 3D. Allt såg kanon ut. Hon var lite sur först haha, men blev på bättre humör mot slutet. 
 

3D-ultraljud
3D-ultraljud
 
Efter ultraljudet var vi och träffade vår barnmorska för de sedvanliga proverna. Jag hade kanonresultat, och skrutten med. 4,3 i blodsocker, 120/80 i blodtryck och skruttens hjärtslag låg på 138. Barnmorskan förklarade att det slår långsammare om de nyss vilat, samt att det går ner lite mot slutet av graviditeten.
Det gjorde fruktansvärt ont i min ljumske när hon skulle kontrollera om hon kunde känna huvudet därnere. Så det gick inte. Men enligt ultraljudet låg hon med huvudet ner så det gjorde inget att barnmorskan inte kunde känna det denna gången.
I helgen har vi haft besök av C:s systerdotter J och hennes kille. J är gravid i vecka 17, så de kommer att få en vilding precis efter oss. Vi hade jätteskoj, spelade spel och åt god mat.
Idag kom pappa upp med bilen. Så imorgon sker bilbytet, Weeee! Han ska även kika på varför C:s bil läcker glykol. Fina pappa <3. Kör 50 mil så jag ska slippa köra med min dåliga rygg. Den har för övrigt varit katastrof denna dagen, plus att jag haft värkar sedan igår kväll. Troligen har jag överansträngt mig i helgen. Resten av veckan blir det till å ta det lilla lugna.
Bästisarna hade en läskig upplevelse förra veckan och fick åka in till sjukhuset. Men allt visade sig vara bra med deras mirakel och de flyttades fram igen så idag gick de med andra ord in i vecka 11. Hurra! 
Chipp

Annons

Annons

Annons

Annons