Snart en tur till Ullared 

Det närmar sig Gbg-resa och bilbyte – med stormsteg. På onsdag ska jag till Toyota och hänga på mina vinterdäck, sedan är det dags att städa ur bilen ordentligt innan jag tar den till götlaborg. Där ska nämligen pappa och jag byta bil.
Eftersom C också ska ner, men på mässa, är det mycket som är oklart och lite krångligt. Jag måste, med största sannolikhet, exempelvis rodda med hundar och bilkörning själv. Mammas katt är dessutom rädd för hundarna så jag bor i deras extrahus och trappan dit upp är jättebrant. Höggravid, klumpig, mörker och tre hundar med packning och allt. Ja vi får se hur det går.
Om C istället får möjlighet att åka med mig ner kvällen innan har jag ett annat problem. Var ska jag lägga mina sommardäck? Då får jag nog fasen ta släpet ner om vi ska lyckas.
Sedan har vi det faktum att jag i tre dagar ska gå ner och upp för den där trappan med tre hundar flera gånger om dagen, för att rasta dem. Jag kommer nog inte göra så mycket mer än att vara ute på promenader med tanke på tempot jag rör mig i nu, och knixandet med att få dem ner och upp.
Sedan på lördagen kommer äntligen C. Men då ska vi till Ullared. Och hur gör vi då med hundarna? Nä, detta blir krångligt. Måste tänka. Kan ju inte byta helg heller eftersom jag ändå måste ner med bilen. Hujedamig. Eventuellt får hundarna följa med till Ullared och så väntar jag med dem i bilen i garaget när jag snabbköpt det jag ska ha.
 

gravidmage vecka 30
gravidmage vecka 30
 
Hade en lång argumentation med mamma också angående att de är gulliga och inreder för oss på övervåningen med ny säng och grejer. Hon vill att Beastie ska få bo utan den där hemska trappan. Men C kan inte sova i huset för hon blir så allergisk. Och jag sade att jag vill sova i röda stugan med min familj. Bästa vore om de kunde fixa en normal trappa till röda stugan. Wääh!
Aja no more gnäll. Min inköpslista på Ullared (om priserna är bra):

Annons

Annons

  • Babyskydd (Brio Primo om det kostar under 1 145 kr)
  • Amningsinlägg
  • Dregglisar
  • Tennisbollar
  • Några julklappar

Idag är bästis 6+0! Fiiiir

Annons

Annons