Wääh

Inleder med att klaga lite. Min rygg ger inte med sig… Jag kommer nog att få acceptera att jag kommer att ha det så här de sista två månaderna tror jag.
Igår fick jag en massagedyna med värme i av min älskade C, eftersom vi firade 9 år. Så jag massage:ade mig själv i tre omgångar igår kväll och fick faktiskt sova halva natten efter det. Hurra! När jag vaknade vid 2 inatt och insåg att jag fått sova flera timmar i streck kändes det som att jag svävade på moln. Resten av nattens fyra timmar gick åt till att somna på rygg, vakna av smärta på sidan – i typ tiominutersomgångar. Men att ens få ett par timmar hel sömn, jösses, känner mig som en ny människa idag. En människa med väldigt få hjärnceller, men som i alla fall kan koka kaffe utan att glömma bort vad den håller på med.
Nu lite mer klag när jag ändå håller på. Jag har börjat få foglossning i ljumskarna. Jag har ju haft foglossning sedan vecka 20 över skinkorna, men det har helt klart gått att leva med, men nu verkar den ha ”spridit” sig. Och det är inte så trevligt att ha ont mellan skuldrorna (kan inte ligga på sidan), röven (kan inte sitta) och nu även mellan benen (kan inte gå normalt). Känner mig helt handikappad. Såg ut som ett stolpskott ute i skogen igår när jag och skrynklan skulle ta oss fram över stock och sten.
Aja, två månader och sedan kommer underverket. Så det är värt all smärta i slutändan. Dessutom verkar jag har kommit lindrigt undan jämfört med många andra som blir heltidssjukskrivna och beordrade till sängläge. Och förvärkarna har äntligen slutat vara så långdragna och jobbiga. Numera beter de sig som de ska tror jag. Kanske för att det lugnat ner sig lite på jobbet?
Imorgon har bästis ultraljud och jag går samtidigt in i vecka 32. Då är det bara åtta veckor kvar till beräknad födsel, iih! På fredag har vi gravidkoll, och på måndag blir det tillväxtultraljud. Mycket skoj på schemat just nu :P.
Idag har vi egentligen första dagen på en kurs på MVC, men jag orkar ärligt talat inte. Dessutom tror jag inte att jag kommer att vara särskilt trevlig efter de senaste dagarnas konstanta vakenhet. Så jag har bett C ringa och meddela förhinder. Får gå på nästa tillfälle istället.
Sitter även och försöker planera in ledighet över jul fram tills beräknad födsel, med Försäkringskassans webbtjänst, men den bara säckar ihop hela tiden haha. Ska ringa dem under dagen.
Underverket ligger just nu och trycker upp sina fötter under mina revben, bekvämt haha. Zzz, megatrött. Vad ska vi ta oss till lille bebis? Ska vi försöka sova en stund eller skärpa till oss och jobba? Ingen som vet.

Annons

Annons

Annons

Annons