Gravidkalender för dig som väntar barn

Vill du också veta vad som händer under graviditeten, vecka för vecka? Kolla då in vår superbra gravidkalender! Läs om vad som händer i din mage, med din kropp och på mödravårdscentralen. Dessutom finns tips för de som väntar tvillingar och en speciell del för din partner.
graviditetskalender
Barntotals gravidkalendern har bilder, illustrationer, ljud och filmer gjorda med 4D-ultraljudsteknik. Det finns även länkar till artiklar som kan vara intressanta för en viss vecka.
Gravidkalendern är med andra ord fullmatad med all den information du vill ha om ditt kommande barn. Du får allt levererat direkt till din mejl, eller så kan du läsa den direkt här på sajten.

Annons

Annons

Gravidkalendern som nyhetsbrev

Prenumerera på vår fullspäckade graviditetskalender via nyhetsbrev som kommer till din e-post varje vecka! Det är helt gratis. Den första dagen i varje ny graviditetsvecka får du ett mejl med information om din graviditet under veckan som kommer. Fyll i formuläret till vänster ock klicka sedan på knappen Skicka.

Se vecka för vecka direkt

Kan du inte bärga dig tills veckorna infaller kan du läsa gravidkalendern direkt på vår hemsida. Välj graviditetsvecka i menyn längre ner, efter artikeln, för att komma vidare.
Visste du till exempel att fostrets ansikte börjar synas allt mer under vecka 12 och att det då också börjar urinera? Eller att den första ultraljudsundersökningen ofta görs vecka 16. Spännande va? Allt detta och mer kan du läsa om i Barntotals gravidkalender.

Ta del av erbjudanden

Om du väljer att prenumerera på vår gravidkalender kan du även kryssa för nyhetsbrev och erbjudanden från våra partners. Det gör att du kan få rabattkoder och erbjudanden om gratisprodukter direkt till din e-post. Du får även viktiga nyheter som berör graviditet och barn. Självklart får du även gravidkalendern som ett självständigt mejl.

Annons

Annons