BarnTotal.se och Mama Mia startar samarbete!

christina_wahlstrom_grey.jpgBarnTotal.se och Mama Mia startar ett samarbete som skapar många nya fördelar för båda parter och för dig. Det första du som besökare kommer att märka är vår helt nya rådgivningsservice där Mama Mias erfarna barnmorskor kommer att svara på dina frågor.

Annons

Annons

christina_wahlstrom_grey.jpg BarnTotal.se och Mama Mia startar ett samarbete som skapar många nya fördelar för båda parter och för dig. Det första du som besökare kommer att märka är vår helt nya rådgivningsservice där Mama Mias erfarna barnmorskor kommer att svara på dina frågor.

 

Mama Mia, Nordens största mödravård med kvinno- och barnhälsovård m m, är nu inne i ett expansivt skede där man öppnar flera mottagningar i Stockholmsområdet, en i Göteborg och ännu fler orter är på gång. Man har också just startat ett samarbete med Danderyds Sjukhus om utbyte av personal och tjänster, unikt i sitt samarbete mellan landsting och privatvård. För Mama Mias kunder innebär det en vårdkedja som även inkluderar förlossning och eftervård. På nätet har Mama Mia valt BarnTotal.se som samarbetspartner.

-Vi tycker att BarnTotal.se är en seriös och bra sajt och genom ett samarbete med dem ser jag stora möjligheter för oss på Mama Mia att komma ut med våra tjänster och vårt budskap till en större krets, säger Mama Mias VD och ägare, Christina Wahlström.

Barnmorskan och VD:n Christina Wahlström brinner för att ge föräldrar och blivande föräldrar bra och nyttig information. Hon har länge närt drömmen om ett privat alternativ där allt för kvinnans åldrar ska finnas på samma ställe. Hon började bokstavligen med två tomma händer och har efter diverse motgångar idag byggt upp Mama Mias fullödiga verksamhet. Hon fick förra året pris för årets företagare i Stockholms stad och kan i år glädja sig åt företagets 20-årsjubileum.
Christina Wahlström ser fram emot att genom BarnTotal.se nå ut till fler med sin verksamhet och med sina hjärtefrågor som t ex att barn inte bör sitta i barnvagnen med huvudet vänt bort från föräldern eller att man bör begränsa tv-tittandet för små barn. 
Mama Mia kommer att vara faktagranskare för det vi skriver och svara på besökarnas personliga frågor helt gratis. De kommer också att kunna ställa upp som bollplank och rådgivare åt redaktionen.

– Det känns mycket spännande med de möjligheter som öppnar sig i och med samarbetet med Mama Mia, säger Karin Ahlenius, redaktör på BarnTotal.se.

– Mama Mia var vårt förstahandsval till samarbetspartner eftersom de har ett otroligt brett kompetensområde och gott renommé. Mama Mia strävar också, precis som vi, alltid framåt för att ytterligare förbättra sin verksamhet. Vi är jätteglada att få arbeta med dem och ser fram mot ett långt samarbete som gynnar båda parter och framför allt våra besökare, säger Thomas Eriksson, administratör på BarnTotal.se.

Läs mer om Mama Mia på deras hemsida. Klicka här >>

Annons

Annons