Forumet uppdaterat!

Bebis vid laptopVi har uppdaterat vårt forum för att det ska bli ännu bättre och ännu enklare för dig att använda! Läs om de förändringar vi gjort.

Bebis med laptopVi har uppdaterat vårt forum för att det ska bli ännu bättre och ännu enklare för dig att använda! Läs om de förändringar vi gjort.

När du som van forumanvändare här på BarnTotal.se besöker forumet kommer det att se lite annorlunda ut. På forumets startsida visas de senaste trådarna som startats istället för forumkategorierna. Visserligen kunde du också se de senaste inläggen överst på den gamla sidan men nu får du mycket mer information om de senaste trådarna. Om du vill se forumkategorierna klickar du bara på fliken "Kategorier" högst upp i forumet. 

Vi har också lagt till en ny flik som heter "Mina diskussioner".  Där samlas alla trådar som du deltagit i samt de trådar du valt som favoriter. Med den nya fliken har du full koll på dina trådar. Mycket praktiskt!

Vi har också försökt göra forumet lite "renare" och överskådligare genom att ta bort en del onödig information och snygga till det lite här och var. Sist, men absolut inte minst, har vi fixat en del buggar. Bland annat så fungerar Favoriter och Prenumerationer bättre nu.

 Och som grädden på moset är forumet ännu snabbare nu!