Hjälp oss fylla fotogalleriet

gravidmageNu behöver vi din hjälp med att fylla det nya fotogalleriet med massor av härliga bilder. Så leta fram bilder på din gravidmage, ditt ultraljud, din bebis, ditt barn eller din familj och ladda upp dem på sajten.

GravidmageNu behöver vi din hjälp med att fylla det nya fotogalleriet med massor av härliga bilder. Så leta fram bilder på din gravidmage, ditt ultraljud, din bebis, ditt barn eller din familj och ladda upp dem på sajten.

 

Du har redan ett fotoalbum i ditt krypin, så varför ska du ladda bilder i det nya fotogalleriet? Ditt personliga fotoalbum finns bara på ditt krypin och det ska vara personligt för dig och tillhör ditt krypin. Där kan du också sätta rättighter för vem som ska kunna se dina bilder. I fotogalleriet kan alla lägga upp och se bilder, och här blandas allas bilder. Istället för att sortera efter medlemmar, sorteras de efter kategorier såsom; gravidmagar, ultraljud, nyfödda etc.

Tanken är att du till exempel ska kunna gå in och se andras gravidmagar i samma vecka som du. Därför behöver vi nu din hjälp att fylla det. Vilka ska bli först med att ladda upp bilder?

Klicka här för att komma till fotogalleriet.