Nyhet – skapa egna grupper!

MammorDet är med stor glädje vi kan berätta att du nu kan skapa eller gå med i grupper. Alla grupper har en egen anslagstavla, diskussionsforum och medlemslista. Så starta en grupp för de i din stad, för mammorna i din mammagrupp eller för de som ska ha barn samtidigt som dig.

Annons

Annons

MammorDet är med stor glädje vi kan berätta att du nu kan skapa eller gå med i grupper. Alla grupper har en egen anslagstavla, diskussionsforum och medlemslista. Så starta en grupp för de i din stad, för mammorna i din mammagrupp eller för de som ska ha barn samtidigt som dig.

 

Att skapa eller gå med i en grupp är det perfekta sättet att umgås och träffa människor som delar samma intresse. Tillsammans har ni en gemensam anslagstavla, diskussionsforum och medlemslista. Varför inte skapa en grupp för de som ska föda samma månad som du? Eller skapa en grupp för mammorna i din föräldragrupp? Då är det lätt att hålla kontakten och planera promenader och aktiviteter. Du kan också starta en grupp med dina vänner eller en för de som bor i din stad. Eller varför inte bara starta en grupp om något som intresserar dig?

En grupp kan vara öppen, kräva medlemskap via ansökan eller vara privat. En öppen grupp kan alla via en knapptryckning bli medlem i. Om du vill bli medlem i en grupp som kräver ansökan måste först den som startade gruppen godkänna dig som medlem. För att bli medlem i en privat grupp måste du först ha fått en inbjudan. Inbjudan kan skickas ut av gruppens startare eller någon av gruppens medlemmar.

Att starta en grupp är superenkelt! Klicka på länken "Skapa grupp" och fyll sen i formuläret. Avsluta med att klicka på knappen Skicka. I formuläret kan du välja vilken kategori gruppen ska tillhöra, vilken grupptyp du vill starta (öppen, medlemskap eller privat), vad den ska heta och vilken beskrivning den ska ha. Du kan också ladda upp en bild som representerar gruppen.

Så vad väntar du på? Starta en grupp redan nu!

Klicka här för att komma till grupper.

Annons

Annons