Välkommen till BarnTotal

barn total

Annons

Annons

Har du barn? Här hittar du massa nyttigheter! Se vad som är aktuellt just nu, ladda ner sångtexter, inspireras av vår receptbank, besöka vår faktabank, och om du fortfarande har funderingar över ditt barn eller bebis kan du fråga våra experter. Välkommen!

barntotal

Har du barn? Här hittar du massa nyttigheter! Se vad som är aktuellt just nu, ladda ner sångtexter, inspireras av vår receptbank, besöka vår faktabank, och om du fortfarande har funderingar över ditt barn eller bebis kan du fråga våra experter. Välkommen!

För dig som är gravid

För dig som är gravid finns det en massa bra resurser på BarnTotal. Först och främst bör du kolla in vår gravidkalender, där du varje vecka kan få ett mail med aktuell information om just din graviditet. Bland de viktigaste resurserna du har som gravid är din barnmorska och andra gravida. Därför kan du på BarnTotal fråga experterna där en barnmorska svarar på dina frågor, och diskutera med andra gravida i vårt forum. Vi har även en kostrådgivare som kan svara på dina frågor om kost under din graviditet, och en profylax-expert som kan svara på frågor om förlossningen. 

För dig som har bebis

Är du nybliven förälder? Grattis! Du har säkert en massa frågor om din lilla bebis. I vår faktabank hittar du en mängd nyttig information. Du kan alltid skicka oss en fråga om du har funderingar, eller diskutera i vårt forum

Ska du shoppa produkter till din bebis? Kolla i vårt shoppingregister först! Här hittar du en massa bra återförsäljare och produkter för dig och din bebis.

För dig som har barn

BarnTotal handlar om, just det, barn! Här kan du få inspiration om vad du ska laga för mat till barnen i vår receptbank, läsa om senaste nytt i aktuellt/nyheter, syssälsätta dig med lek och pyssel, ladda ner sångtexter och mycket mer!

Har du några frågor kan du kontakta oss via mail. Skapa gärna ett eget konto här. Välkommen!

Lista på delar av BarnTotal:

Forum

Eget konto (krypin)

Faktabank

Gravidkalender

Fråga experterna

Shoppingguiden

Namnbank

Sångtexter

Receptbank  

Annons

Annons