Välkommen till nya sajten!

ImageNu är vår nya sajt äntligen klar. Vår ambition har varit att göra sajten luftigare, modernare och ljusare. Förutom ny design har vi även gjort en del förbättringar som du kan läsa om här.

Annons

Annons

Nu är vår nya sajt äntligen klar. Vår ambition har varit att göra den luftigare, modernare och ljusare. Förutom ny design har vi även gjort en hel del förbättringar som du kan läsa om här.

In- och utloggning har förenklats

Nu är inloggning och utloggning placerad överst på sidan. Det betyder att du kan logga in och ut på vilken sida som helst utan att behöva ta omvägen via startsidan. Och nu har du alltid informationen om din graviditet och dina barn tillgänglig längst upp på sidan.

Communityt mer i fokus

Tidigare har det som tillhört communityt hamnat lite i skymundan. Vi menar senaste foruminläggen, medlemsbilder etc. Nu har vi flyttat upp det för att ge det en mer central plats. Helt nytt är att du kan se vad som händer på sajten hela tiden. Se när någon skriver i en gästbok. laddar upp en bild, uppdaterar sitt krypin, skriver en kommentar, lägger till en vän, tillkommer som medlem, skriver i forumet, skriver ett blogginlägg och så vidare. Jättekul att se vad som händer!

Blogg

För att ytterligare förbättra vårt community har vi lagt till en riktigt vass blogg för alla medlemmar. Så varför inte börja blogga hos oss? Bloggen är lättanvänd och det är enkelt att ladda upp bilder och infoga videoklipp. Dessutom får du statistik på hur många som läser din blogg och kommentarerna överskådligt presenterade.

Olika små förbättringar

Dessutom har vi förbättrat grupperna, navigeringen i faktabanken, lagt till de senaste rådgivningssvaren på startsidan resp startsidorna för gravid, bebis och barn och en massa andra småsaker.

 

Fortfarande återstår en del mindre justeringar som vi kommer att göra under de närmaste dagarna.

 

Vi hoppas att du gillar den nya sajten!
Hälsningar från redaktionen på BarnTotal.se

Annons

Annons