Varit på Lekmers outlet

C är på tandläkarmässa i Göteborg så jag och vovvarna har lite egentid denna veckan. Idag höll vi dock på att få krupp på allt regn så jag passade på att googla babyskydd för 350:e gången denna månaden. Börjar närma sig BF, och utan babyskydd kommer vi liksom inte hem från BB haha.
Googlade och googlade, och sprang på att Lekmer öppnat en outlet i Infra City för 3 veckor sedan, med 50-70 procent på typ allt. Eeeeeeh, utflykt genast!
Ringde syrran när jag kom dit. Hej hej, vad hette det där babyskyddet NTF rekommenderade osv. Hon kollade pris på nätet osv, sedan gick jag in. Och BAM! 70 procent rea på exakt det babyskyddet. Wehoo! Kostar 2 200 kronor i deras onlinebutik, kostade 749 kronor på plats. Då ingick basen.
Med så mycket pengar sparade hade jag råd att även köpa en madrass till spjälsängen. Fick madrass, täcke och kudde från Carena för 400 kronor, det är mindre än vad bara madrassen kostar på Ikea. Återigen wehooo!

Spjälsängsskydd
Spjälsängsskyddet Tummen, nedsatt med 50 procent!

Köpte även lite julklappar till min älskade systerdotter, en bedside crib så att jag kan ha lille vilden bredvid mig i sängen utan att störa C första månaderna när jag ska amma, ett jättesött spjälsängsskydd och två nappar.
Nöjd tjej

Annons

Annons

Annons

Annons