Kokboksdrottningen Johanna Westman är alla småbarnsföräldrars bästa vän i köket

Bort med halvfabrikat, in med god, vällagad mat som är enkel och snabb. Föräldrar och barn kan äta samma mat, med bara små variationer. I Första måltidsboken finns recept från frukost via lunch och mellanmål till middag. När barnet ska gå från mos till riktig mat är detta den perfekta boken! Kokboksdrottningen Johanna Westman är alla småbarnsföräldrars bästa vän i köket. Första måltidsboken är uppföljare till Johanna Westmans populära barnmatsbibel Första & andra mosboken. Det är den perfekta boken där det är dags för barnet att gå från mos till riktig mat.

Annons

Annons

Din lilla älskling har nu ammats, ätit mos och lite annat smått, förhoppningsvis med god aptit. Oftast ensam, matad av dig eller någon annan vuxen, men nu är det dags att äta tillsammans, en måltid helt enkelt! Det här är en bok för er som passerat mosstadiet och är redo för familjemiddagens underbara tid, med mat som passar både stora och små. (Ur förordet).

Johanna Westman är född 1969. Hon bor på Södermalm i Stockholm med man och tre barn. Johanna Westman har ett förflutet som bland annat programledare och matlagare på SVT, och medverkar regelbundet som gästkock i Go’kväll. Hon har givit ut en rad barnböcker och kokböcker, senast Första och Andra mosboken (2007), Nya Första kokboken (2009) och Johanna fixar fest (2010).

Första måltidsboken. En kokbok för hungriga barn och deras föräldrar av Johanna Westman
Foto och form: Ebba Bonde
Illustration: Rui Tenreiro

Annons

Annons