Kronägg samarbetar med Bris

kartong.jpgVad barn behöver är näringsrik, vitaminrik, god och mättande mat. Det är därför har Kronägg tagit fram specifika Barnägg.

Annons

Annons

Vad barn behöver är näringsrik, vitaminrik, god och mättande mat. Det är därför har Kronägg tagit fram specifika Barnägg.

Vi vill att alla barn ska ha ett eget paket ägg i kylen som varken mamma eller pappa får lov att röra. Då finns det alltid en god, mättande, näringsrik och snabblagad råvara för frukost, mellanmål, lunch och middag nära till hands.

 

Kronägg och BRIS har sedan den 1 mars 2011 ett avtal som innebär att för varje såld konsumentförpackning utav Barnägg erhåller BRIS 50 öre utav Kronägg. Barnägget är en ny förpackning som finns i handeln från den 28 mars och riktar sig till Barn och Ungdom med mottot ” Små ägg för små magar”

”Bakgrunden till detta samarbete är att Kronägg som en ansvarsfull aktör på den Svenska livsmedelsmarknaden vill stödja BRIS i deras viktiga arbete för barn och ungdomar i Sverige”, säger Bengt Göran Andersson divisionschef på Kronägg.

 

 

Läs mer på kronägg

Annons

Annons