Matcha looken: Höstvarm i naturen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Annons

Annons

Bebiskläder inspiration höst

Klicka på bilden för att se kläderna i större format.

Matcha Looken!

Frisk luft och upptäcksfärd hör hösten till. Men ska du bege dig ut med en liten bebis gäller det att ha rätt kläder, gärna kläder som andas samtidigt som de håller värmen kvar på insidan.

Ut i naturen

Mössa från: Modern Design
Handstickad mössa med pippitoffsar som håller huvudet varmt samtidigt som den ger ett urgulligt intryck.
Overall från: Polarn O. Pyret
En av höstens läckra nyheter från populära Polarn O. Pyret! En softshelloverall med isbjörnsmönster, tillverkad i ett mjukt vind- och vattentätt material med god andningsförmåga. Avtagbar huva som fästs med tryckknappar. Både ärmar och benslut är rundade med övervikbart tyg som kan värma små händer och fötter under kallare höstdagar.
Länk: www.polarnopyret.se/overall-softshell-nyfodd-60306597-683-1
BIB från: Elodie Details
Rosa dregglis med gulddetalj i form av en krona som blir som pricken över i. Petite Royal är det mycket passande namnet, perfekt för alla små prinsar och prinsessor därute.
Länk: https://se.elodiedetails.com/baby-gear/haklappar-drybibs/dry-bib-petit-royal-pink
Skor från: Alwero
Små söta tossor av 100 procent ull som fungerar utmärkt så länge det inte är blött på marken. Finns i flera härliga färger!
Länk: www.alwero.pl/product/emo-wool/2402-1-2/
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://barntotal.se/wp-content/uploads/2016/09/tossa-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” saved_tabs=”all”]
 
Denna veckan bär Juni kläder från:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Annons

Annons