Var har forumet tagit vägen?

Forum

Som ni kanske har märkt så finns inte längre vårt välbesökta forum kvar på barntotal.se längre. I och med att barntotal.se bytte ägare tidigt under 2021 har vi gjort flera större justeringar och förbättringar för att modernisera och förbättra denna webbplats.

Annons

Annons

Forumen på barntotal.se har funnits i många år och innehåller mängder med bra diskussioner och information som delats mellan gravida, partners och småbarnsföräldrar. Men på grund av en äldre teknisk lösning som innebar att den var osäker för både er som besökare och för oss som driver denna webbplats har vi valt att stänga ner forumet. Över tid kommer vi att fylla på denna webbplats med nya artiklar som bland annat tar upp några av de frågor som tidigare har diskuterats i forumet.

Det är inte omöjligt att vi redan har en passande artikel på just det ämne som du är intresserad av. Prova att göra en sökning på webbplatsen och hittar du inte det du leta efter så hör gärna av dig med information om vad du saknar – det gör du enklast genom att använda vår kontaktsida – Kontakta oss.

På återseende!

/Christian & Elina

Annons

Annons