15+0

Nu går man in i vecka 16 snart. Och imon klockan ett ska jag lyssna på hjärtljud på bebisen. Det ska bli kul att lyssna på:) Sen vet man ju inte riktigt hur många fostren det är i magen än. Iaf inte till 100%. Vad shockad man hade blivit om man hade fler än ett hehe

Annons

Annons

Idag har jag jobbat. Hade jäääätte tråkigt på jobbet ida. Och sen röker jag ju itne längre. eller jag köper inga egna cigg. Så man ville bara strypa den lilla gubben jag är hos. Han babblar så mycket så man vill typ bara hugga av honom huvudet hehe.

 Sen tycker jag itne magen är så stor. Men dom flesta säger att dom ser rätt mycket att magen har växt. Så det är väl bara jag som är lite van vid magen just nu.

 Sen skulle man rösta till EU- valet. Det var sista dagen idag. Men jag röstade itne. Jag hade missat att det var sista dagen ida. Och denna helgen hann jag itne. För jag jobbade både i igår och ida:S Och den lilla gubben röstade inte…Han sa t.o.m att han inte hade fått nått röstkort hemskickat:SSkumt. TAskigt!..Det är ju ändå en rätt man har i samhället att rösta.

 Kramar Emma

Annons

Annons