2 BARNSMAMMA

 

Annons

Annons

Så vad har då hänt dessa dagar jag inte har skrivit i min blogg/dagbok?

27/5: Lillasyster föddes med kejsarsnitt. Tack kära operationsteam, ni gjorde ett bra jobb 🙂

28/5: Fördrev tiden med att ligga i en säng på BB, amma, prata med vårdpersonal, titta lite på film (hade med dator och filmer)

29/5: 2 nätter på BB, dags att åka hem tycker vi. OP-läkaren kommer och pratar med mig tittar på mitt snitt och tycker att jag är OK. Barnmorskan ger oss valet att ligga kvar 1 natt till eftersom hon gått ner ca 9% (gränsen ligger på 10% för att stanna 1 natt till ) och blir irreterade när vi väljer att åka hem. Vad som är att vet är att lillasysters födelsvikt var 4510 gram och hon gick ner till 4170 gr, hon är inte liten den här tjejen, mycket välmående.

Barnmorskan försöker ta ett PKU-prov, hon sticker lillasyster 3 gånger utan att lyckas, dåligt!!!!!! Det slutar med att vi ska göra nytt försök vid återbesöket.

30/5: Myser hela dagen! Vilken skillnade det är att få vara hemma, amningen kom igång ordentligt, lilla syster äter/sover jätte bra. Återbesök på BB, vikt ska kontrolleras och PKU-prov tas, vikt ner till 4135gr. Barnmorskan som tar PKU-provet lyckas vid första försöket 🙂

31/5: Myser! Lillasyster är ett underbart litet barn och har nu börjat med lite mer vakna (korta) perioder. Storasyster är nyfiken på lillasyster och ler/skrattar och vill mer än gärna kram henne.

Läs mer på min ordinarie blogg: http://10man27dgr.blogspot.com/

Annons

Annons