4/11-09 Jag vill träffa mitt barn!!

Jag har inte skrivit på några dagar jag vet..Saken är att alla behöver en paus från livet ibland.

Annons

Annons

Igår var jag på möte hos soc. Dem utredde mig från att jag föddes till nu..

Först började dem snoka i min uppväxt. Jag vet att det är deras jobb men det är ändå jätte jobbigt. Dem ville veta massor om min pappas död. Han dog när jag var två..eller dog och dog- Han tog självmord! Hatar honom för det men börjar faktiskt förstå honom. Sen började dem rota i våldtäkten…Jag har inte kommit över det en…Men ändå vill dem veta allt i detalj. Dem försökte vända det emot mig som om det skulle vara ett motiv för att skada min son..

IDIOTER! Svaren från läkarundersökningen har dem fått  också..Inga nya skador..men blodprov-svaren har dem inte fått en..och det är dem som visar om han lider av benskörhet.

Snälla snälla gud var med mig nu. Efter mötet skulle vi på plisförhör med min man. Det gick jätte bra. Jag grät på vägen dit eftersom soc kärringen anklagade mig för att jag skulle ha slagit Romario. Hon begick tjänstefel eftersom man inte får anklaga någon för något dem ej dömts för. Faktum är att enligt polisen är jag inte ens misstänkt. Efter att Bo (min man) förhörts så kallades jag in. Jag polisanmälde Romarios pappas mamma för olaga hot. Hon hadde ringt och hotat med att om jag inte skrev på papprerna för delad vårdnad så skulle hon skaffa en riktigt bra advokat och ta Romario från mig föralltid. Allt verkar handla om pengar för henne. Jag mår jätte dåligt och tror att det är därför polisen ville prata ut med mig. Dem är lite oroliga för min hälsa. Har gått ned tre kilo till..Ser förjäklig ut…:(

Jag får fortfarande inte träffa Romario och det verkar som att min advokat somnat..Han kallade min son för något flicknamn och frågade hur flickan mår…

Funderar starkt på att byta…Polisen verkar absolut tro på mig..Hon gjorde allt för att visa det och lovade att prata med soc om hur dem behandlat mig.

 

Efter förhöret gick jag till läkaren…sen apoteket..Fick sömntabletter..tog några och somnade 3 på dagen..Vaknade idag kl 12 av en dröm som sa att jag skulle gå till jobbet..så det gjorde jag..

 

Konstigt att karriären går så bra menans jag mår så skit..

 

 

Kram

Annons

Annons