4:e omgången…..

Hejj

Annons

Annons

Eftersom jag känner jag har varit med om en del, tänkte jag berätta om det. Kanske för att dela med mig av mina oro, kanske för att få lite stöd. 

Min älskade son föddes i april 2006 efter att försökt bli gravida i 5 år. Han är en super-toppen-fin kille.  Efter att fyllde 2 år tyckte vi att det var dags att börja om. Det tog oss 'bara' 2 år tills vi blev gravida igen. Tyvärr efter bara 6 veckor fick jag MF. Ok, många får det, upp med kinden och börja om. (det kännde faktiskt mycket jobbigare än vad jag låtsas det att vara). I våras var vi gravida igen. Eftersom jag var så oroligt, fick jag ett ultraljud för att se om allt var ok. Enligt min beräkning skulle jag vara 8 veckor, men *fröt* var inte större än 5 veckor. Vi skulle följa upp detta med ytterliggare ett UL. *fröt* var då större men fortvarande inget hjärtljud. Inget bra tecken tyckte gynekologen. Vi tog ytterliggare 2 UL men tyvärr hade *fröt* dött. Dagen efter genomfördes det en skrapning.

Vi förväntade oss att det skulle ta oss ännu 2 år innan vi skulle lyckas bli gravida igen, men nej, hopp, nu är jag det!!!
3:e gången gillt heter det va? Jag ska till gyn imorgon för att se om allt går som det ska. Vi borde se ett hjärtljud nu då jag är i 7:e vecka.

Ooooh, vad spännande. Hur det gick, får ni veta imorgon.

Kram 🙂

 

Annons

Annons