Aj som fan!

Inatt runt kl 3 vaknade jag till liv av en extremt smällandes migrän! Andra gangen pa drygt en vecka nu som det händer, hatar det! I vanliga fall brukar jag fa "förvarning" att migrän kommer, känner det nan timme i förväg och hinner mildra ner det pa olika sätt. Men nu de tva senaste gangerna har det kommit bara pang pa mitt i natten, jätte konstigt. Vet inte om det kan vara hormoner som paverkar kanske? Iallafall var det bara till att ga upp och ta en tablett, när jag vaknade imorse var det turligt nog borta.

Annons

Annons

Idag är det tvättstuga som gäller, och om jag orkar sa ska jag ta en sväng med dammsugaren. Uppenbarligen tycker Lars ocksa att jag ska packa förlossningsväska, haha. Vi hade en konversation igar som löd ungefär:
A: Jag vet inte, ska man kanske ta och packa väskan snart?
L: Vaaaa! Har du inte GJORT DET ANNU! "infoga chockat ansikte*.
Jag som tyckte att jag var jättesmart och tidig som tänkte pa det redan? Uppenbarligen inte, haha.
Ska även ringa Ambassaden och se om vi kan aka dit imorgon och hämta ut nya passet, vi kom pa att det kanske blir snurrigt pa sjukhuset annars att ha med mitt gamla pass som det star Annika Schönemann i, men Annika Zimmerli i familjeboken. I värsta fall sa kanske Isabella blir en Isabella Schönemann, och sant jux orkar jag inte med. Da blir det även lunch ute med Lars, myyys!

Annons

Annons