Alkohol, Illamående och Hemligheter

Nu har ännu en vecka gått och jag har fortfarande inte berättat för mina vänner.

Annons

Annons

Tanken var att jag ville släppa bomben efter besöket hos MVC, men det är över en månad kvar tills jag får komma dit. Så nu är jag lika kluven igen.

Känns just nu som att jag inte vill berätta för någon och bara vara själv.

Jag känner mig lite deppig.

Illamåendet har blivit lite bättre, men fan inte ok.

Blir orolig när hjärtklappningarna kommer, dom påminner så mycket om kännslan jag får innan jag får epilepsi anfall. Har dock inte haft ett anfall på 2-3 år men klart att jag fortfarande blir nervös. Tur att jag är ganska mycket hemma och tar det lugnt just nu.  Undrar dock hur jag ska klara mig på jobbet sen?

Och hur lyckas folk äta normalt? Vad jag än tänker på för mat så blir jag äcklad och spyfärdig. Jag klarar inte av matos eller andra starka dofter.  Det ända jag kan känna sug efter är bröd, och det kan man inte leva på.

Och det här med den överglänsande alkohol konsumtionen i min bekantskapskrets har även denna helg varit kämpig. Inte så att jag ens är sugen på alkohol, mer det att jag måste låtsas dricka för att folk inte ska hajja. Ja, jag vet att det låter helt sjukt, men faktiskt så är det så i min krets. Det anses vara konstigt och oartigt att tacka nej till en drink och man måste ha en bra jävla förklaring till varför man inte vill ha för att folk inte ska försöka tvinga i en.

Jag har festat på alk.fritt vin och använt mina skådespelartalanger för att få folk att tro att jag va packad och inte skulle ha mer. Funkade ganska bra. Men det är ju helt stört!

Enligt mina beräkningar är jag nu i vecka 8.  För er som undrar. 

Ja jag veeeeeeet att jag måste äta ordentligt och rätt! Men det är svårt när alltär motbjudande! Ge mig creds för detta istället. Jag är nu 100% nikotin och alkhol fri! Vad mycke lättare det är att sluta när man gör det för nån annans skull!

 Nu måste jag bara komma igång med träningen igen, men det är fan också svårt när man är konstant spyfärdig.

That's all for now..

/Em

 

 

Annons

Annons