Babysitter idag! och datasladden var borta : 0

Men som tur va, phju liksom så hittade jag den. Man måste ju få sin lilla stund på förmiddagen och uppdatera, maila och läsa lite bloggar. E och N vill inte ha med mig på någon lek och det brukar vara rätt lugnt då. Disney chanel (nannyn) och mys i soffan. Så, jag är ju inte dum? Tar min lilla tid på förmiddagen istället.

Annons

Annons

Jag ska vara barnvakt idag! Åt min lilla gudson som bara är sex ynka månader. En liten bebis med andra ord. Perfekt när man kan låna lite ibland tycker jag. Han är så lik mina barn till sättet. Bara han får vara i närheten så är han lycklig. Vill han sova så piper han lite försynt. Snabb som man är skakar man till en flaska välling och stoppar honom i vagnen. Tada! Sovande nöjd bebis och man går och väntar på att han ska vakna igen för man vill ju klämma och bära lite.

Jag har alltid haft väldigt lugna och glada bebisar. Sover och njuter och det är jag så tacksam för! E gallskrek en gång då hon var bebis, jag blev så rädd att jag åkte in till akuten. Hon lät som om hon skulle gå av på mitten så jag grinade och trodde nått var jätte fel bara för hon inte slutade då hon fick tutte, ny blöja och kramar. Det var att ringa sjukvårdsrådgivningen och åka in, det kunde ju ha vart bråck. Men hon var frisk som en nötkärna och det har inte hänt igen.

Ja, lugna bebisar och… ja.. måste jag berätta om trotsåldrarna sen? *ryser* DE är tunga grejer det…

 

Har ju kommit på charmen med det här med gudsöner. Jag har ju all rätt i världen att skämma bort! Jag behöver inte uppfostra, kan vara den snälla som alltid säger ja och bjuda på glass fast det inte är lördag. Jag hör hur det låter i framtiden "Jag drar till Camilla! Hon är så ball och snäll alltså, bah, hon är cool."

Ja? Mina egna måste jag ju liksom uppfostra och tjata på. Det är mitt jobb som mamma ju men gudsöner och barnbarn får man skämma bort.

Annons

Annons