Faderskapstest

Ja Neo är idag 4 månader, snart 5, och än är inte faderskapstestet färdigt! Jag blir knäpp på detta!! Jocke och Emil lämnade dock innan Neo ens var född, då jag trodde att det var någon av dem, vilket det inte var. Så då blev det till att ringa till Pierre och förklara för honom hur det stod till och sen fick familjerätten hålla på och gräla på honom eftersom jag egentligen inte vill ha så mycket kontakt med honom. Visst, det låter hårt, men dem som ändå visste en bråkdel av vilken idiot han är skulle förstå! Jag är stupsäker på att det är Pierre då jag har sett likheter av honom i Neo, men vill ändå ha det klart så att jag slipper familjerätten efter detta. Jag har frågat Pierre om han skulle vilja träffa Neo om det är han som är pappan, men det vill han inte. Det gör ju inte saken så mycket roligare.

Annons

Annons

 På måndag hoppas jag på att få svar då hon på familjerätten kommer tillbaka från sin semester då. Jag vet i alla fall att Pierre äntligen har lämnat prover, och hoppas att dem nere i Linköping är klar med det.  Om hon på familjerätten ringer mig på måndag ska jag försöka att få tag i Pierre och prata riktigt med honom. Visst, jag har träffat en karl nu, men han jobbar borta så vi träffas bara två helger i månaden och han har tagit åt sig Neo väldigt bra och Neo tyr sig hemskt mycket till honom. Men på samma gång vill jag ändå att han åtminstone ska ha träffat sin biologiska pappa och skapa någon slags kontakt med honom. Jag ska även ringa folkbokföringen och kolla,  genom Pierres personnr, vart hans syskon bor och vad deras mammor heter och ta kontakt med dem och höra om dem är intresserad av att träffas. Är dem inte intresserade så är det väl så.

 Ville bara skriva av mig och ville inte skriva detta i min vanliga blogg då det är så många som läser den, som jag egentligen inte vill att ska läsa den. 

Annons

Annons