Första lyckade bebisträffen

Hade 30-års kalas för min make i lördags. 25 personer kom och gratulerade, däribland 3 andra små bebisar på 6-, 8 månader respektive 1,5år. Jag var förståss orolig för hur Alexandra skulle bli av att få träffa så många och ha sånt liv runt omkring sig.

Annons

Annons

Sist vi hade bebis besök blev hon jättestressad och rädd. Jag fick stänga in oss i sovrummet och försöka vagga och trösta så gott det gick. Det tog säkert en timme innan hon lugnat ned sig någorlunda.

 Men hör och häpna hon var vaken och nyfiken  nästan hela dagen, hon hoppade runt mellan alla famnar och skrattade och log mot alla, delade rättvist ut spyor på alla oxå..hehe…

 Sedan hade hon även en lekstund på golvet tillsammans med de andra bebisarna. Till kvällen och natten blev hon förståss trött och hon sov riktigt bra den natten, jag fick tom väcka henne för att ge mat.

Och igår (söndag), provade jag lägga henne uta på gräsmattan på vår tomt en stund. Det var riktigt spännande, skulle äte up vinden så fort den kom, bilarna som körde förbi på vägen utanför var dock lite läskiga.

Hon fick ha solbrillor på sig oxå, för annars var det för ljust för henne. Visst är hon cool i dem!?

Annons

Annons