Fy för strömavbrott!

 

Annons

Annons

Vi har ingen ström. Strömlösa sitter vi här på vår mörka gård. Detta SUGER kan jag be att få meddela! Sugar katastrofalt mycket!  Sen i natt var vi vart utan…

Som tur är har vi ett litet elverk som brummar utanför. Det ger oss lite el för en kopp kaffe, en lampa eller kyla ner kylskåpet. Det ska snart ut i stallet och bli kopplad till en fläkt där. Ja, fryser vattnet blir det kris för våra hästar! De kan inte dricka julmust i stället…

Åh vad detta är frustrerande! Skit, skit, skit, skit, skit, skit, skit!

Nejdå, jag skojade bara! Vårt lilla elverk håller datorn vid liv en stund med så jag kan ju faktiskt sitta här en stund medans barnen leker kurragömma i mörkret. En sak till är ju att det är ALLDELES NÖDVÄNDIGT att beställa pizza. Det finns inget val! Vi måste helt enkelt! PIZZA TAJM!

Har jobbat idag. Är lite trött för det var jobbigt att köra bil från jobbet, det slirade och fick gå sakta. Fullt ös idag med.

MEN, ett stort plus i kanten till mig för jag gymmade innan jobbet i morse! Stack klockan 06.15 (börjat 08.00) och körde ett pass själv. Sen en dusch och sminka sig så hurtiga mamman var igång! Nu är jag på gång igen efter förkylningar och skit.

Nu ska jag äta pizza…

Annons

Annons