Fy vad äckligt!

 

Annons

Annons

Urs vilken lukt! Satte mig i bilen förut och det luktade som om något dött där inne. Det var städningsdags såklart för alla barnens jackor, stövlar, ryggsäckar saknades. Då finns det en plats där det mesta hamnar och det är nämligen i min bil. Den rymmer det mesta.

I alla fall så körde jag in bilen i garaget, vred på musik och började städningen. Våra saknade saker samlade jag i en papperspåse och skärp slängdes. Lyfte på säten och damsög och sprayade med rengöringsmedel.

Sjöng med i höga toner till "Losing you" medans jag fann roten till liklukt. Det var en av alla de gånger som N fick vällingflaska med sig i bilen som hade orsakat det. Denna vedervärdiga stank var en upp och nerpå vänd nappflaska! Vällingen hade runnit ur i tyget på golvet. MUMMA!

Med, efter skrubb, skrubb, skrubb, svett, tårar och ännu mer skrubb fick jag bort både fläck och lukt!

Så nu sitter jag som alltid efter en storstädning av bilen och lovar mig själv att inte ta med något i bilen som kan läcka, ruttna, glömmas och ALLTID ha en skräppåse med. Det är ett löfte jag ger mig själv varje gång. Får se när nästa storstäd blir ; )

Nästa vällingflaska kommer nog följa med någon gång nu i veckan då N inte velat äta ordentligt med frukost.

Nu ska jag slappa framför tvn…

Annons

Annons