Gilla läget

 

Annons

Annons

 

Ibland är det bara att lära sig att leva med vissa saker. Till ett exempel snurrighet! Glömska! Totalt hjärnstop.

Det ingår i min vardag numera. Jag är inte speciellt stressad, lider inte av en depression och är inte utbränd. Detta är något jag är bara och kan inte skylla det på något.

Visst kan det vara jobbigt ibland dock.

  • Vet inte vart jag har lagt mobilen, ringer upp den och det ringer från … Kylen!
  • Jag lägger nycklarna i säkert förvar för att inte tappa bort dem. När jag ska ha dem har jag ingen aning om vart jag lagt dem?!
  • Räknar rutinmässigt alla barnen när vi satt oss i bilen.
  • Pratar högt för mig själv då jag ska gå och lägga mig. Vad som är viktigt att ha gjort.
  • Skriver lappar till förbannelse.
  • Får åka tillbaka hem när vi ska iväg ca tre gånger och hämta … Mobil… hämta … plånbok… kolla kaffebryggaren…
  • Folk blir lite trötta på mig när jag berättar samma sak flera gånger. Extra jobbigt för min hjärna är det nu när jag har bloggen med. "ja, jag läste det i bloggen förut" och där står jag utan att ha något nytt att komma med. : )
  • "JAG VEEEEEEEEET!" är inte ovanligt att höra från barnen då jag nämner att de ska ha utedag i skolan för femhundraelfte gången.

Dock har detta något bra med sig också! Jag tjatar om massa positiva saker med! Barnen VET verkligen att de är älskade då jag nämner det ganska ofta. Det bara bubblar ur mig och det kan man väl aldrig höra för ofta? Deras "Mmm" till svar är nog "jag älskar dig med" egentligen.

Jag har stenkoll på saker som absolut, under inga omständigheter får gömmas undan för mitt minne. BVC-böcker, räkningar, asviktiga papper, lånade saker. Skulle dock vilja glömma av sparkontot några år. Tänk vad mycket man kan spara om man glömmer att det dras månadsvis?!

Mina jobb, uppgifter har jag med stenkoll på. Sådant är skitroligt och känns gott när man gjort något bra! Att vara i början av något och inte kunna allt gör att jag lider. Vill lära mig snabbt och kvickt för att vara rutinerad på något är det bästa jag vet!

Trots att jag glömmer av vad jag själv heter ibland ; )

Annons

Annons