Jag blir så trött!

Ibland blir jag så trött på folk om tror sig veta det mesta om att vara gravid, bara för att dom själva har varit det. Okej det är kul och trevligt att lyssna på deras historia och när man undrar om något själv så är det kul att fråga folk som har varit med om det innan. Men folk som säger att "ja, det ska du inte göra och gör si och så. Såna människor blir man så trötta på. Kan inte dom fatta att jag har faktiskt läst om det rätt mycket just för att det är intressant och att jag vill veta mer om gravidteten.

Annons

Annons

 Om dom folken som säger till en att det är inte det lättaste att ha ett barn. Amen, gud är det itne det? JAg blir sååå förvånad. Klart som f*n att jag vet att det itne är lätt att ha barn. Men jag tror inte heller att det är det svåraste som finns för vad ska man med ett barn till om man bara klagar.

Och dom som säger till mig hur jag ska göra och inte göra när jag är gravid. Att den maten är bättre än den andra…Klart att alla gravida mammor har tagit reda på vad dom inte ska äta och vad dom ska äta, vad dom ska göra och vad dom itne ska göra.  Sånt tar man reda på redan från början genom att läsa böcker och fråga barnmorskan. Är det någon som är väldigt intresserad av just det så är det just gravida mammor som tar reda på allt sånt..Och om dom itne följder det till punkt och pricka så är det inte alltid hela världen. Det är faktiskt från gravida till gravida.

Och folk som äcklas av barn, ska lägga sig i för mycket, tro att dom ska "hjälpa" mig att uppfostra mitt eget barn dom kan ju gå och skaffa sig ett eget liv istället för att lägga sin näsa i blöt.

Annons

Annons