Jag fick en häftig sak idag!

Annons

Annons

Idag fick jag en liten sak av min underbara farmor. En sjal som är jätte fin! Den är inte bara jätte fin den är jätte gammal med! Den hade farmors mormors mor. Fattar ni hur gammal den är då? Min farmor är 83 år, hennes mormors mor… Ja, si sådär en 150 år gammal då…

Sådant är riktigt coolt! Det är modets antikviteter och en tiopoängare så att säga. Jag har alltså en sjal nu som användes för över hundra år sedan!

Nog om min grymhetsfaktor då det gäller kläder. Jag ska packa mig iväg till gymmet om en timma. Får antagligen gymma själv : ( men det är inget att göra. Alla var upptagna eller sjuka. Min kropp vill verkligen träna så med risk för att sjunga högt till MP3n så sticker jag själv… Jag har ett program jag kör efter lite fettförbränning. En halvtimma på crosstrainern och sedan styrka från topp till tå. Efter det passet är kroppen i underbart mör!

Detta program är något jag ska vara stenhård med att göra tre gånger i veckan. Basen av styrkan med andra ord. Sen håller jag på att forma upp ett litet schema som jag ska dela med mig av också!

Men nu ska jag fixa gymkläder och duschsakerna…

Annons

Annons