Jag fick visa körkortet!?

(Gör verkligen mitt bästa för att se sådär mode-bloggare-outfit-sminkad men är inte fullutbildad om man säger så )

Annons

Annons

Idag var jag på systemet och köpte ”vuxendricka”. Jag har kanske vart på systemet själv fem gånger sedan jag fyllde tjugo. Dels för att jag inte dricker så ofta, dels för att jag ständigt är gravid/ammar och dels för att jag tyckte att det var ganska pinsamt att dra fram legitimationen och alla säkert glodde på mig.

Idag inser jag att jag har klivit in i en vuxengrad till. Mannen bakom kassan tog emot min beställning och innan han gick för att hämta det så sa han de magiska orden:

”Kan du visa legitimation”

Med en stor gest tar jag upp körkortet och börjar fnissa. Han skrattar tillbaka och förstår nog inte vad som är så roligt.

”Du bad om legg, alltså det är rätt skönt när man snart fyller tjugosju” Svarar jag fortfarande fnissande.

”Ja, du är ju inte lastgammal direkt” svarade han och gick sen och hämtade mina flaskor.

Nej, jag är inte lastgammal men jag har vart vuxen vääääääldigt länge med tanke på att jag fick barn så tidigt. Kanske är detta varför jag som tjugosexåring blir glad när någon inte tror att jag skulle kunna vara över tjugo glädjer mig!  Jag har ju RYNKOR för bövelen.

Jag betalade min ”vuxensaft” och gick leende ut ur systemet!

Jag ska gå ut i kväll. Jag ska dansa och ha skoj mitt i natten! Jag, lillmamman ska ut och svänga de lurviga med mina tjejkompisar. Jag kan prata vuxensnack och tjejsnack en hel kväll!

Jag ska dricka en aning ”vuxensaft” och skratta med mina goa mamakompisar. Kameran ska med såklart och hoppas på många roliga bilder såklart.

Spännande! Lisebergsspännande känns det, och jag går och kollar på klockan hela tiden.

Ser mest ut som jag skiter ner mig med det skiter jag i! (Ha ha ha) Ville visa mitt raka hår, blev inte alls som det ser ut på riktigt. Jaha, nu börjar ångesten… Fan, fan, fan… Frisyrändring

Annons

Annons