NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG INFÖR FÖRLOSSNING ..3:E GÅNGEN GILLT!!!!

 

Annons

Annons

Ja nu är det snart dax igen!!

Det är ju inte utan att man tänker "varför gjorde jag om det här en tredje gång? när jag vet hur mina förlossningar är!?  Man vet ju hur det känns ..ändå vill man konstigt nog utsätta sig för detta elände!!

Mina förlossningar har varit VÄLDIGT svåra..1:a förlossningen med Moa var ett helvete ..tills jag kunde jämföra med Kevins "ankomst till världen"

Moa tog 4a dygn..jag trodde jag skulle dö av utmattning..blev hemskickad trots att jag var öppen 6!! blev tillslut lovad kejsarsnitt (dom sa att mina värkar ej var riktiga värkar!! ingen tog mig på allvar..),men hann få krystvärkar i duschen kl 2 på natten,åkte in vid 3 ,kl 4.22 var Moa född ,utan bedövning ! och jag fick sfingsteruptur(snedklipp genom hela ändtarms muskeln..sövas för operation)

Kevins födelse trodde dom att "den kommer gå såå bra;du är bara rädd..men andra barnet kommer att slinka ut utan problem ,den första har ju redan banat väg"

Jo visst pyttsan!! 13 dar över tiden såg jag ut som om jag väntade tvillingar,jag var grotesk!!

ingen sa något om att den här "lille gossen" vägde 4700,och var 55,5 lång!!  Ja ni kan ju tänka er..att föda en så stor "bebis"/"man"  Visst det var ju som förra gången ,min livmoder jobbar fel,livmodertappen öppnar sig inte som den ska ..det blir bara pinvärkar..4a dygn IGEN!!     Åkte in efter att jag ringt och talat om för dem att jag har nu haft värkar 3 nätter och dagar och nu sista natten la värkarna av helt..ni får nog sätta igång dem igen ,visst så gjordes..

Utan bedövning satt jag där med vilda värkar från 10.30-20-30..–SÅ JOBBIGT,när ungen slutligen var på väg ut,fastnade han ,och där satt han!!!fast med axlarna,och jag hade 15 pers i mitt rum!!alla hade panik och sprang in o ut efter fler folk!!folk stod på pallar brevid mig och slet upp mina ben så jag hade knäna vid mina öron,samtidigt som 2 tryckte på magen (på hans rumpa ,för att jag inte orkade krysta längre!!)och barnmorskan slet i kevins axlar och försökte rucka ut honom!! detta var nog det jävligaste jag kommer va med om i hela mitt liv!! och när de äntligen fick ut honom var det panik!!! han var ej vid liv!!han var alltså typ död i hela 5 minuter!!!! narkos/överläkaren  kom inspringande  ,han kom från pågående operation!!!de sprang ut med kevin och min man följde med i panik in till närliggande upplivnings rum..och där låg jag …jag frågade barnmorskan"vad är det med honom !? lever han?! kommer han att klara sig ?!" Men hon svarade bara en massa saker jag inte riktigt kunde tro på..      Tro det eller ej ,men min pojk är fullständigt frisk !!en busig liten rackare;) han lurade döden denna pojk,ängla vakt det hade han!!  Läkaren kom in och förklarade för mig vad som hänt,och vad som nu typ väntade…att kevin skulle bli handikappad pga syrebrist!!  När de skickat röntgen bilder på hans järna till lund, utbrast de att han är ett totalt mirakel!!

Ja ,så det är ju inte utan att man är en aning nervös inför den här förlossningen! Men jag har intalat mig att det kan inte bli en till sån här förlossning!,kevin måste väl ändå ha "banat väg" denna gång?  usch ja jag tar det när det är dags..försöker förtränga hela förlossningen som ligger framför mig just nu..den dagen det eländet;))

 

 

 

 

Annons

Annons