Pappa fyller år

Efter jobbet idag så åkte jag till min pappa, för han fyllde år. Han bjöd på glass tårta:P Vi satt och snackade lite om hur alla traditioner kommer bli i framtiden med den lille:) Alla traditionen blir mycket ansträngda och starkare=) Man börjar me jultomte och julgran igen:) Och pappa får göra sitt hus barnvänligt.

Annons

Annons

Jag läste presic Carolines blogg. Fick värsta gåshuden nä jag såg bilderna från balen -06. Tänk för tre år sedan tog jag studenten! Tre år sedan! Det är ju inte alls länge sedan. Och nu sitter man här med bulle i ugnen. Helt sjukt!

 Kan inte bebisen komma ut nu. Jag vill bara se han/hon, gulla lite me den, krama och pussa de i några timmar sen kan den krypa in igen. Känns inte som jag är gravid. Jag Mår inte illa längre, har itne så stor mage och känner typ inget:S Känns ingeting…

Några framsteg har jag gjort iaf. I fredags och lördags så rökte ja lite för mycket än vad jag verkligen vill ha på mitt samvete. Så nu är jag rätt stolt över mig själv. Igår rökte jag 1½ cigg och idag INGA!!!!..

Var verkligen länge sedan som man itne rökte en enda cigg:)

På onsdag ska vi se på lägenheten som vi hittade i en annons i bostad tidningen:) En trea:) hihi…Spännande!

 Simma lugnt!/ Emma

Annons

Annons