Städning

Bristen på inlägg idag beror på att jag fortsatte storstädningen. Dock med barnen på min sida idag : ) Det går så mycket bättre då liksom.

Annons

Annons

Jag har sorterat skrubben, slängt saker (M, du skulle vara stolt över mig om du såg mig : )

Hög musik och igång med moppen! Det swichar fram och saker flyger ner i skräpsäcken allt för lätt. Undrar hur mycket jag kommer sakna?

Jag vill verkligen ha en ny soffa känner jag nu. En tresits och en tvåsits plus en sådan där snygg fotpall. Helst i vitt som går att torka av. Jag kollar runt på Ikea och andra sidor med möbler. Drömmer lite och vips hittar man "den där" drömsoffan! Sparkontot ska gå varmt nu så ska jag köpa möbler senare i år känner jag!

Johan kom in nyss och började plocka han med. Jag var smart och satte honom och Neo på att sortera leksaker. Saken är att jag kan inte slänga leksaker. "Åh den fick han då… ahhh… minnen… det gör inget att det saknas grejer till den, man kan ju inte slänga den"

Ja så resonerar jag och allt blir kvar. Nu tar Johan tag i det och då händer det grejer kan jag säga! Jag får I_N_T_E titta i säcken sen. Jag kan allt gå runt mina egna nojjor ha ha ha.

Vad gör du en söndag som denna då? : )

Annons

Annons