Tjoho!

Idag är det exakt tva veckor kvar till BF, och räknas nu som fullgangen, det vill säga, bebis kan komma när som! Naja, nu tror jag ju inte att hon kommer exakt idag, men det är atminstone skönt att veta att gränsen till prematur är passerad.
Igar var Alexander jättesnäll och jättejobbig. Han blev galet glad när Lars kom hem (för övrigt flera timmar tidigare än vad vi trodde), men senare pa kvällen verkade det som att Alex helt enkelt protesterade och visade sitt missnöje med att pappa varit borta och blev en liten skitunge. Han var elak, men mest av allt tiggde saaa mycket uppmärksamet. Idag är han sig själv igen dock, phew.

Annons

Annons

Igar akte vi och helghandlade tillsammans och jag passade äntligen pa att köpa mina varblommor! Nu är köksaltanen lite fixad, hibiskusen är beskuren (jag trodde att den var stendöd efter att statt ute hela vintern, men det verkade finnas lite liv i den). Jag planterade pensèer och narcissus(?) Har ingen aning om vad det är för nat, men jag tror (hoppas) att det är typ nat gult, haha.

Igar kväll hörde jag rykten om att Lars ska bege sig till IKEA idag och bränna x antal tusenlappar och komma hem med bäddsoffa till kontoret, mysfatölj till barnrummet och vaningsäng till Alex och Bella bebis. Missförsta mig inte nu, SJALVKLART ska vi inte lägga Bella i vaningssäng redan, men det känns knas att köpa en enkelsäng till Alex för att sen köpa ny igen om typ 1-2 ar igen. OCh framförallt kommer vi inte att tvinga in Alex att sova i egen säng pa eget rum heller, utan vi tar det som det kommer och testar oss fram tills han är redo. Men barnrummet är sapass stort, att det utan problem gar att köpa sängen redan. Och vem vet, han kanske älskar det och är helt redo och VILL sova ensam!

Annons

Annons