Vänster barnet och det ojämna barnet=)

Hejhej!

Annons

Annons

Min pojkvän läser historia B på komvux så han håller just nu på att läsa om kvinnans situation i olika årtal. Så läste han att i föritiden så trodde man att om bebisen låg mest år vänster i magen så var det en flicka. Och om den låg mest åt höger så var det en pojke. Och min lilla bebis ligger åt vänster. Så enligt det min pojkvän läste ska det vara en flicka=)

 Sen läste jag i tidningen att "att vara gravid" att Mayaindianerna tog reda på könet genom att ta mammans ålder och det året barnet blev till. Är båda siffrona jämna elelr ojämna är det en flicka. Är ena talet jämnt och det andra ojämnt är det en pojke. Så jag testade: Jag är 21år (ojämnt) och ska ha barn 2009(också ojämnt) Så båda dessa testen menar att det ska bli en flicka.

Men detta är ju bara lite skrock men det är rätt kul att testa:P För man vill ju veta. Sen kan man ju alltid se om testen stämmer sen när man gör ultraljud eller när den lilla är född.

 Nu börjar magen att växa lite faktiskt. Innan har jag kännt att jag inte är gravid. Men nu känns det som jag är gravid och bebisen har börjat sparka:) Men det började den tidigt med faktiskt! Och nu har jag fått lite mage som syns.

/Emmzy

Annons

Annons